Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich – den gode resteret

Find forslag til opskrifter på en lækker flæskestegssandwich her på Brun-sovs.dk. Vi har nemlig samlet en hel række opskrifter på danske retter med brun sovs. Tjek også de skønne plakater, der hylder det danske køkken og den brune sovs.

Hvad er en flæskestegssandwich?

Flæskestegssandwichen kan faktisk være en resteret. For har du flæskesteg og brun sovs tilovers fra gårsdagens middag – og måske endda også rødkål og flæskesvær – så er det ideelt at bruge resterne i en sandwich. Men du kan også komme andet end blot resterne ind mellem de to bollehalvdele. Se bare de tre forslag, du får her.

Den klassiske

En klassisk sandwich med flæskesteg – også kaldet en flæskestegsburger – er ofte den, der bruges, hvis der er rester af steg og sovs fra dagen før. Du kan købe burgerbollerne færdige og blot varme dem, eller du kan bage dine egne.

Der er flæskesteg, rødkål, syltede agurker, mayonnaise og brun flæskestegssovs i sandwichen.

Den med bacon

I denne opskrift er der tilføjet det skønne mandekrydderi, bacon. Det er perfekt, hvis der ikke er flæskesvær tilovers, men det er også et fint supplement til flæskesvær. Og så er der selvfølgelig brun sovs på toppen, hvis du ønsker det – og hvorfor skulle du ikke gøre det?

De små

Her er det sliders, der er blevet til flæskestegssandwich. Fyldet er – ud over flæskesteg – grønkål, æbler og peanuts, der samles med en dressing. Og så er der selvfølgelig sovs på toppen.

Du behøver ikke at have steg og sovs tilovers, du får nemlig også opskriften på, hvordan du laver stegen og sovsen.

Køb en plakat til køkkenet

Elsker du også bare at stå i dit køkken, og skal det være ekstra hyggeligt at opholde dig dér, så tjek udvalget af plakater. Du kan finde plakater, der giver inspiration til madlavningen, der hylder dansk mad, eller der har sjove citater, som kan få humøret til at stige, mens du kokkerer.

Bestil den her fra Brun-sovs.dk, og hæng den op i dit køkken.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!