Er du også vild med brun sovs? Og elsker du også alle de danske retter, der kan serveres med brun sovs? Så kig med her på Brun-sovs.dk, hvor vi har samlet danske retter med brun sovs. Her er det den lækre, snaskede bøfsandwich, du kan læse om.
En bøfsandwich er ligesom en burger en overskåren burgerbolle med en bøf, nogle grøntsager og nogle forskellige saucer – ketchup, remoulade osv. – imellem. Forskellen er dog, at grøntsagerne i burgeren oftest er rå, hvor dem i bøfsandwichen er tilberedt – syltede, stegte, fermenterede osv. Dog er der mange, der også bruger rå løg i bøfsandwichen.
Derudover er forskellen den, at der skal sovs på bøfsandwichen – brun sovs, og masser af den. Herunder får du tre forslag til opskrifter.
Her får du opskriften på en klassisk bøfsandwich. Den, hvor du stort set køber, alt hvad du skal bruge færdigt – undtagen sovs, bøffer og bløde løg – og så ”bare” samler bøfsandwichen. Men det er skam heller ikke at kimse ad.
Det tager lidt under en time at tilberede bøfsandwichen på denne måde.
I denne opskrift er stort set alt lavet fra bunden – lige med undtagelse af de syltede rødbeder. Men ellers alt – bøffer, sovs, remoulade, ketchup og burgerboller.
Hvis du laver alt, undtagen bøffer og sovs, i forvejen, kan du dog stadig nøjes med lidt under en time til at samle bøfsandwichen.
Bøfsandwichen fra Guldkroen er en overflødighedssandwich. Her er der mayonnaise på begge bollehalvdele, brune løg kogt i fløde, to spejlæg og to bøffer. Nå ja, og så to slags sovs – brun og bearnaise. Der mangler ikke noget.
Og du kan lave den hjemme i dit eget køkken. Det tager lidt tid, for der skal både laves mayonnaise, bløde løg, syltede rødbeder (som skal stå i 2 døgn), bøffer og de to sovse. Til gengæld er der brugt købeboller.
Her på Brun-sovs.dk har vi også samlet et udvalg af plakater med inspiration til, hvad du skal lave i køkkenet. Og plakater med små, humørfyldte citater, der kan få stemningen i vejret.